04 april 2023Jeugd Nieuws

Nieuw ambassadeurstraject voor de JGZ- en OGZ-verpleegkundige van start

Wil jij je persoonlijke leiderschapskwaliteiten versterken en daarmee bijdragen aan een betere profilering van jeugdverpleegkundigen en verpleegkundigen openbare gezondheid? In september gaat een nieuw ambassadeurstraject van start. Nieuwsgierig? Op 26 april is er een online informatiebijeenkomst.

Patricia Maatman (Teamleider en Ambassadeur Jeugdverpleegkundige i.o.) over het traject op LinkedIn: "Vanaf september 2023 kan jij je, als jeugdverpleegkundige ook onderdompelen in nieuwe bij jou passende ervaringen. Of je landelijke netwerk uitbreiden. Maar ook inspiratie opdoen hoe je het verhaal van de dagelijkse praktijk zichtbaarder en tastbaarder maakt. Wij hebben immers in de JGZ veel verhalen om te delen: intern en extern, lokaal en landelijk, gevraagd en ongevraagd, offline en online. Bij mij kriebelde het al langer, en starten met wat vaker ja zeggen hielp ook. We zijn nog niet aan het einde, maar wat is het ambassadeurstraject van V&VN afdeling M&G leuk. Een stapje buiten mijn comfortzone en wat ontdek je dan een leuke dingen. Christel Spierings en Jacqueline de Vries zijn de 2 krachten die het traject tot een kadootje maken. Mijn persoonlijke coach is Sophia Hoogendoorn, met altijd een luisterend oor, advies, steun en een heerlijk relativeringsvermogen. En voor mij is CJG Rijnmond een topwerkgever want mijn deelname wordt volop gesteund! 

Meer weten? Volg de online informatiebijeenkomst op woensdag 26 april 2023 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Aanmelden per mail via ambassadeurs.jeugd-ogz@venvn.nl

Lees meer over de ambassadeurstraject op de website van V&VN

Laatste nieuws